Christer Åbergs vision för Apg29

Evangelisten Christer Åberg driver bloggsajten Apg29 som han startade 2001. Christer Åbergs vision för bloggen är att de under som Jesus gjorde i Apostlagärningarna genom den helige Ande ska vi också få vara med om idag.

Christer Åbergs vision för Apg29.
Evangelist Christer Åberg.

Frälsta

Under årens lopp har många blivit frälsta när de har besökt bloggsajten Apg29. Tusentals och åter tusentals människor har sajten nått. För några år sedan var det besöksrekord. Då hade sajten över en miljon sidvisningar om dagen i tre dagar.

Christer Åbergs vision

Evangelisten Christer Åberg har en medveten men enkel frälsningsförkunnelse om Jesus. Detta märks tydligt eftersom Apg29 är en frälsningsblogg. Det har aldrig varit tanken att bloggen ska innehålla en djuplodad undervisning som ingen kan förstå.

Förutom att samma under ska ske idag som på Bibelns tid är Christer Åbergs vision för Apg29 att på ett enkelt sätt berätta om Jesus så att människor kan komma till tro och ta emot honom och bli frälsta.

Till mångas förtjusning spelar Christer Åberg även ukulele och sjunger medryckande läsarsånger. Med sin sång och berättelse besöker han gärna olika församlingar, föreningar och andra sammankomster.

Live Apg29

Christer Åberg sänder även omtyckta liveprogram på olika sociala medier som Facebook, Twitter, Youtube, TikTok med flera. Också i dessa program som har ett enkelt budskap om Jesus och hur man blir frälst har människor blivit frälsta.

Kontakta & stöd Apg29

Om du vill kontakta Apg29 genom Christer Åberg går det bra att göra det på 072-203 63 74. Och vill du även stödja arbetet kan du till exempel swisha in en frivillig gåva på 39 kronor till 072 203 63 74.

Tips

Christer Åberg har skrivit två självbiografiska böcker som gavs ut 2016 och 2020. Dessa böcker heter Den längsta natten och Den oönskade. Den första boken handlar om hans frus och lille sons död medan den andra handlar om hans barndom som oönskad och oälskad. Böckerna lämnar ingen oberörd.

Läs också

Christer Åberg på Wikipedia.

Mina böcker

Oönskad av människor – önskad av Gud

Den oönskade av Christer Åberg.

”Det kommer göra ont i dig när du tar del av berättelsen om den rädde, osäkre och oälskade pojken som var mobbad under hela sin uppväxt på en bondgård på landet.”

Trots att berättelsen är mycket mörk och smärtsam så kommer till slut Jesus in i mitt liv och räddar mig.

Men fram till dess så vet jag att det kommer att göra ont när man tar del av beskrivningen av pojken som växte upp oönskad på en bondgård på landet.

Den längsta natten

Den längsta natten av Christer Åberg.

”Hon sa mitt namn och dog i min famn”

Den mycket gripande boken då Christer Åbergs höggravida fru plötsligt dör hemma i hans famn. Några timmar senare dör deras nyförlösta son också i hans famn på sjukhuset den natt som var längsta på det året.

Beställ böcker:

Beställ och betala direkt genom att swisha till 072 203 63 74.

Pris

  • Den längsta natten 150 kr
  • Den oönskade 150 kr
  • Båda böckerna: 250 kr.

Läs också:

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag