DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Butik Kristen media Om Info

Varför säger Socialdemokraterna ja till Nato?

Av: Christer Åberg
söndag 15 maj 2022 18:18

/bild/nato-1652630046.jpg

Bild: Aftonbladet. 

Socialdemokraterna säger ja till ett svensk Natomedlemskap, kan vi nu läsa i den socialdemokratiska tidningen Aftonbladet. Man kan fundera på varför Socialdemokraterna säger ja till Nato så snabbt. Har de fattat beslutet under press? 

Mindre än tre månader efter Rysslands invasion av Ukraina kom det historiska beskedet från Socialdemokraterna. Innan hade partiet sagt att de aldrig skulle gå med i Nato.

Utrikesminister Ann Linde (S) skriver på Twitter:

”I dag fattade det svenska socialdemokratiska partiet ett historiskt beslut att säga ja till att ansöka om medlemskap i Natos försvarsallians. Den ryska invasionen i Ukraina har förvärrat säkerhetsläget för Sverige och hela Europa.”

Varför säger Socialdemokraterna ja till Nato?

Man kan fundera på varför Socialdemokraterna säger ja till Nato så snabbt. Har de fattat beslutet under press? 

En bra grundregel är att man aldrig ska fatta viktiga beslut under press. Det kan visa sig att man kommer att få ångra det – och det till och med snabbt.

Tidstecken

Matt. 24:6 Och ni ska få höra om krig och rykten om krig. Se till, att ni inte blir skrämda, för allt detta måste hända, men det är ännu inte slutet.

Ett av tidstecknen i den sista tiden som Jesus talar om är krig och rykten om krig. Vi lever nu i utan tvekan i den sista tiden.

Bli inte skrämda

Ryssland utför just nu ett fruktansvärt krig efter att ha invaderat Ukraina. Då blir både Sverige och Finland rädda att Ryssland också ska attackera dessa länder. Därav det rekordsnabba beslutet att ansöka om ett Nato-medlemskap.

Men när Jesus talar om krig och rykten om krig säger han att vi ska se till så att vi inte blir skrämda. Vad som än händer ska vi alltså ha vår trygghet i Jesus Kristus. Därför ska du se till att du tror på Jesus och är frälst. Då kommer du vara trygg i Jesus även om det är krigstider.

Vilket ökar krigsrisken mest?

Jag vet inte vilket som ökar krigsrisken mest för Sverige: att vara utanför Nato, eller med i Nato, men en sak vet jag med säkerhet att krigsrisken blir inte mindre för att man är med i Nato. Nato är ingen fredsorganisation om det var någon som trodde det.

Ta emot Jesus

Har du ännu inte tagit emot Jesus? Gör det! Ta emot Jesus då blir du frälst och räddad.

Det är mer viktigt än någonsin!

Christer Åberg

#Nato #Ukraina #Krig #Krigsrykten #Rädsla #Tidstecken #Sista tiden

Stöd Apg29 genom att SWISHA:
072 203 63 74

← Förra
Föraktets synsätt har inget i Guds rike att göra

→ Nästa
Treenigheten – Gudomen


2 kommentarer


Andy 16/5-22 08:06
Natten till idag har vi haft så kallad blodmåne.
Jag ska visa under i himlen och på jorden, blod och eld och rökböljor. Solen ska förvandlas till mörker och månen till blod innan Herrens stora och fruktansvärda dag kommer.( Joel 2:30-31)
Tommy. 16/5-22 12:28
ja, vet inte pressen av beslut, när alla Politiskt vill ju alla hoppa på Nato i Riksdagen,Vilket kanske kändes som press utom V som ville ha folk omröstning, samt alla fasanfulla bilder av kriget. men precis kan det vara så att vi kom med ett Maktblock, och Maktblock mot maktblock. "Vaka och Be." ännu en

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340Senaste på Youtube


Lindbergarna i Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd - Midsommarmöten

Prenumera på Youtubekanalen


Senaste kommentarerna

Karl Håkan Sandell 06/7-22 20:51
Totalt får vi då versen till att bli: Genom förstlingen skapade den väldige Guden det väldiga namnet och den fasta grunden. Och det väldiga namnet vqr ju ”Jesus” som också är vår fasta grund. Här har vi alltså rubriken på hela Bibeln och något som i en enda mening innehåller hela Bibelns Budskap. Karl Håkan
Skrevs i Jesus är med tre gånger i Bibelns första vers

Karl Håkan Sandell 06/7-22 20:49
Vidare kan det som översätts med himlen också stå för namn i plural. Sm blir på hebreiska namn och i plural som det då står här blir det som majestätsplural: ”Det väldiga namnet”. Det sista ordet i meningen, alltså det hebreiska ”erets” betyder jorden, men kan också betyda landet och grunden eller varför inte ”den fasta grunden”.
Skrevs i Jesus är med tre gånger i Bibelns första vers

Karl Håkan Sandell 06/7-22 20:46
Jag skulle bara vilja peka på begreppet Majestäts plural. När Kungen talade förr sade han: Vi, Svears och Göters och Vänders konung. Kungen kallade sig själv inte jag utan vi alltså plural. Det är det som ligger i begreppet majestäts plural. Tillämpar man det 1 Mos 1 så kunde det som låter som Gudarna också skrivas ”den väldige Guden.
Skrevs i Jesus är med tre gånger i Bibelns första vers


Senaste bönämnet

onsdag 6 juli 2022 18:50
Be för en ung man att han blir glad igen och vill leva.
onsdag 6 juli 2022 16:53
Tack Jesus för alla bönesvar och tack till er som bett för mig! Gud är god!
onsdag 6 juli 2022 16:51
Be gärna för mig att jag helt & fullständigt vill tillhöra Jesus & att det förblir så. Be att endast Guds vilja sker i mitt liv & att Jesus beskyddar mig med sitt heliga blod. I Jesu Namn.

DAGENS

Vecka 27, torsdag 7 juli 2022 kl. 08:44

Online: 65

13921 sidvisningar hittills i dag
(29757 sidvisningar totalt i går)

Namnsdag: Klas

“Med dig slår jag ner en armé, med min Gud stormar jag murar.” - Psalm 18:30

Bön: Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Be denna bön högt om du vill bli frälst: 
”Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och förlåten och ett Guds barn. Amen.”

Trosbekännelsen 

"JESUS ÄR HERREN"

Rom 10:9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 

Fil. 2:11 och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära.


Aktuella artiklar


Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Erbjudande: Min CD + BOK = 250 krTranslate

Laddningstid av sidan: 0.42 sekunder

↑ Upp