Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Jesus Kristus torkar tårarna från min kind

Andy Svensson
2023-12-28 09:41

LÄSARMEJL - Alla åsikter är skribentens egna.

tår

Jag ser hur Jesus Kristus torkar tårarna från min kind. Hans vackra leende framträder tydligt. När jag betraktar frälsarens leende, skrattar jag i gemenskap med Jesus Kristus. Han omfamnar mig, och all smärta försvinner helt. Tillsammans vandrar vi på gröna ängar, och Jesus stannar vid ett underbart vackert fruktträd som jag inte tidigare skådat. Jesus sträcker fram frukten till mig, och jag påminns om Andens frukt.

Jesus Kristus ser på mig med oändlig kärlek medan vi vandrar tillsammans. I Hans närhet kan inget skada mig. Jag inser att jag nu går med kungars Kung, och vi skrattar hjärtligt tillsammans. Min frälsare omfamnar mig under hela promenaden. Jag behöver inte nämna något om mitt lidande på jorden. Ångesten och tårarna är nu borta. Jesus Kristus säger att vi är på väg till en fest.

På vägen möter jag Jenny, min älskade lillasyster, som tog sitt liv i unga år. Hon är klädd i en vit klänning och omfamnar mig. Jesus Kristus är där, och vi dansar av glädje. Nu ser jag även mamma och pappa, trots att de på jorden inte var bra förebilder. Nu är allt annorlunda, för Jesus Kristus har burit deras synd. Jesus säger att festen fortsätter och fler människor ansluter sig. Dessa människor är de som jag har bett för och predikat det glada budskapet om frälsning för. Jesus Kristus är festens kungars Kung, och festdeltagarna är friköpta av Jesu blod.

Nu ser jag Jesu sårade händer, och Han säger, "Detta gjorde jag för dig och för världen." Glädjen är oerhörd! Vilken fantastisk familj jag har. Resan är avslutad, och jag är med Jesus Kristus. Här är vi alla befriade från förakt mot varandra.

Andy Svensson

#Tårar #Kind #Jesus #Vittnesbörd

Dela:

9 kommentarer

Andy Svensson - 28/12-23 12:07
Jag måste skriva ✍️ att det här skrevs under tid av ångest och tvivel. Det skrevs inte av en superman spirit utan en som vandrat genom tåredalen och känt av nätter så långa …

Jesus Kristus är vår tröstare i våra lidande. Till min älskade storebror i Kristus tackar jag dig Christer Åberg för du delar det här på din sida 


Lars-goran Marklund - 28/12-23 23:51
Syndernas bojor kan 💥💖Jesus Kristus krossa.❤️Guds lag är att man ska förlåta alla ogärningar. Herren kan ge frid och välsigna alla bedjare. Den som söker ska finna . Ha lust till det goda. För ❤️Gud är inget omöjligt 💥👍💥.
Bra ❤️❤️❤A


Svensson - 30/12-23 12:32
Det är Gud som ger oss trygghet. Det är honom vi skall vända oss till i faderns, sonens och den heliga andens namn.
Låt oss tillsammans göra 2024 Till ett kristet uppväckelseår. Där budskapet sprids och världen tar emot Jesus innan hans ankomst. Det kan mycket väl vara nästa år som Jesus Återkommer.


Andy Svensson - 30/12-23 18:44
För Gud är allt möjligt. Inom LP-stiftelsen sa man det finns inga hopplösa fall. Som ung räknades jag av samhället som ett hopplöst fall ( en del kristna tänker det nu med :-) ).

Och bara i Jesus Kristus har vi äkta trygghet!

Önskar varje läsare Guds underbara frid och välsignelse inför 2024 Herren är med i båten!!!


Andy Svensson - 30/12-23 20:46
För Gud är allt möjligt. Inom LP-stiftelsen sa man det finns inga hopplösa fall. Som ung räknades jag av samhället som ett hopplöst fall ( en del kristna tänker det nu med :-) ).

Och bara i Jesus Kristus har vi äkta trygghet!

Önskar varje läsare Guds underbara frid och välsignelse inför 2024 Herren är med i båten!!!


Lars-goran Marklund - 01/01-24 01:04
(Det finns inga hopplösa fall!) av byaskvallret var även jag oregerlig , men
💖Jesus Kristus ändrade min väg.
Närma dig ❤️Gud då sker förvandlingen 👍
Bra ❤️❤️❤️


Lars-Åke Gunnarson - 02/01-24 13:05
Under den tidiga uppväxten var ja fattig, inte i pengar utan Herren hade sätt till att vi hade mat på bordet. Men ja var fattig i anden. De är betyldigt mer farligt. När väl Jesus fyllde mej med helig ande blev jag rik. Inte i pengar, utan i anden blev ja rik.
Fin text Andy Svensson


Andy Svensson - 05/01-24 09:53
Nej det finns inga hopplösa fall för vår Gud.

Vi är barn till Kungars kung. I världen föraktade men så älskade av Jesus Kristus vår frälsare.

Jag längtar så efter Jesu tillkommelse och att korsets kraft ska åter bli något kristna i Sverige 🇸🇪 pratar om ! Herre kom med förnyelse och en hunger efter ditt levande ord s


Andy Svensson - 06/01-24 08:05
”Och de sade: "Kom, så bygger vi oss en stad och ett torn som har spetsen uppe i himlen. Låt oss göra oss ett namn, så att vi inte sprids ut över hela jorden." Alla dessa religiösa clowner vill göra sig ett namn dvs ” Se på mig vilken andlig superstar jag är ” . Andlig urskiljning behöver vi mera av idag .


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340

Idag är det måndagen den 15 juli 2024, vecka 29 och klockan är 07:13. Ragnhild och Ragnvald har namnsdag.


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-07-14 23:46
Bed att jag får den hjälp av Gud som jag behöver Gud vet, tack 🙏 .

0 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Donald Trump skjuten på valmöte i Pennsylvania

Hur blir man Guds barn?

Christer Åberg berättar om sin frälsning i vekkelseteltet i Stockaryd

Målle Lindberg, 95, sjunger och talar om himlen i tältet i Stockaryd

Halleluja Jesus är min vän - Sång med Christer Åberg i tältet i Stockaryd

Historisk kväll med Målle Lindberg, 95, i tältet i Stockaryd

Är alla Guds barn enligt Bibeln?

Gud blev människa

Avfallet eller uppryckandet

Prenumerera på nyhetsbrevet


Senaste kommentaren

Lars-goran Marklund - 11/07-24 18:25
Be om Goda tankar!det ger goda handlingar. En mycket bra början. Ta emot 💖Jesus då lastar Herren av dig dina synder. Det viktigaste är att förlåta alla ogärningar som du blivit drabbad av. Bra ❤️👍❤️

Skrevs i Hur blir man Guds barn?


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM