Nyhetsbrev Ny! | Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

Lättare att vara muslim än kristen i Sverige

Holger Nilsson
2022-02-13 01:44

GÄSTBLOGG - Alla åsikter är skribentens egna.

/bild/pasin=1644712837.jpg

Bild: Världen idag.

Det pågår alltså en förfinad förföljelse, både i arbetslivet och i skolan mot kristna. Däremot så har många politiker blivit ”muslimkramare”. Det är nämligen så att nu är det så många muslimer i det här landet, att de utgör en stor väljarboskap som man vill få röster ifrån. 

Annahita Parsan är präst i Hammarbykyrkan. Hon kommer från Iran och var tidigare muslim. I Iran fick hon inte tala om tro annat än som muslim. Nu lever hon alltså i Sverige.

Lättare att vara muslim än kristen

Men även här kan det vara svårt att vara en kristen bekännare. Det kan till och med vara lättare att vara muslim.

Parsan ger exempel på det i Världen idag. Hon skriver om en församlingsmedlem på följande sätt:

”En församlingsmedlem och konvertit ställde en fråga till en av de politiker som besökte oss i kyrkan, en fråga som än i dag ringer sant: ”I mitt hemland kunde vi inte tala om vår kristna tro. Vi skulle ha hamnat i fängelse eller förlorat våra jobb och karriär.

I Sverige är enda skillnaden att man inte hamnar i fängelse. Söker vi jobb är det nästan ett krav från arbetsgivare att våra kors inte ska synas eller att vi inte talar om vår tro på arbetsplatsen.

Men om jag fortfarande vore muslim skulle jag få bära min sjal och få tid för salat [muslimsk bönestund; red anm.) Ingen arbetsgivare skulle våga vägra mig dessa ting. Är inte detta en form av förföljelse?”

Ja, det är faktiskt en form av förföljelse, att man på ett sätt diskrimineras gentemot muslimska bekännare. Hur har det blivit så här? Jo, efter åratal om mer eller mindre förtäckta angrepp på den kristna tron i detta land så har vi hamnat där.

Pinsamt vara kristen?

Det har blivit så att många kristna tvekar att visa och tala om sin tro därför att man kan bli betraktad som suspekt. Det är inte pinsamt att vara en kristen, det är det största av allt att få bekänna sig till Guds son, Jesus, världens frälsare.

Så kristen, låt dig inte tystas i din tro! Då har man lyckats med det som man i media har velat åstadkomma och som man från en del politiskt håll i detta gudlösa land, har velat undantränga; kristendomen och den kristna tron.

"Muslimkramare"

Det pågår alltså en förfinad förföljelse, både i arbetslivet och i skolan mot kristna. Däremot så har många politiker blivit ”muslimkramare”. Det är nämligen så att nu är det så många muslimer i det här landet, att de utgör en stor väljarboskap som man vill få röster ifrån. Ynkligt synsätt.

Vi behöver inte politiker som fiskar röster och som river upp den grund som vårt lands lagar och samhället vilat på, nämligen kristendomen, och ersätter den med en annan grund – det kommer att bli ödesdigert.

Holger Nilsson

#Annahita Parsan #Islam #Förföljelse #Sverige

Dela:

0 kommentarer

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-04-18 23:03
Käre gud jag vill inte bli anställd på restaurangen efter min praktikperiod för att jag mår jättedåligt av personalen de är elaka.

1 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Israels imponerande försvarsförmåga vid Iranattacken

Världskände biskopen Mar Mari Emmanuel knivhuggen i Sydney

Frälsningens budskap: Guds kärlek och Jesu offer

Hästarna gör sig klara att rida igen - De apokalyptiska hästarna i Sakarja och Uppenbarelseboken

De såg, hörde och tog på den uppståndne Jesus

Jag fyller år den 23 april 2024

Jesus är uppstånden - Ja, han är sannerligen uppstånden

Jesus för världen givit sitt liv

Många bevis för att Jesus uppstod från de döda

Påskens budskap på en minut för barn


Senaste kommentaren

Lars-goran Marklund - 16/04-24 18:49
Diktaturer blir ej välsignade av den Gode ❤️Guden. Goda handlingar blir däremot välsignade och skyddade av 💥Herren Ta emot 💖Jesus då sker mirakel om man ber. Bra ❤️❤️❤️

Skrevs i Israels imponerande försvarsförmåga vid Iranattacken


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM