Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

Swekraina? - Fyra bombdåd i natt i Sverige

Christer Åberg
2023-08-31 14:34

Sverige

/bild/swekraina-1693485179.jpg

Bild: Aftonbladet. 

När jag lyssnade på bilradion i morse var jag tvungen att lyssna ordentligt. Det hade inträffat fyra bombdåd under natten i landet. Jag fick nästan känslan av att det var Ukraina, men reportern sa att det var Sverige. I Ukraina pågår ett krig, medan det råder inte krig i Sverige... Eller...?

Den ende som kan rädda Sveriges befolkning är Jesus Kristus. Därför behöver vi berätta om Jesus för våra medmänniskor. Om de inte får höra talas om Jesus kommer de inte att bli frälsta. 

Vi kan sörja över synden och våldet i vårt land, men om vi inte delar med oss av Jesus till människorna kommer varken synden eller våldet att försvinna. 

Förvandlade människor - förvandlat Sverige

För när människor förvandlas genom frälsningen i Jesus Kristus, kommer vi troligtvis att se färre bombdåd och mindre synd i vårt land. Dessutom kommer Sverige att förändras genom människor som har blivit förvandlade av Herren Jesus Kristus.

Har du tagit emot Jesus? Är du frälst? Om inte, ta emot honom nu!

Bön: Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.

Christer Åberg

#Bombdåd #Sverige #Ukraina #Krig

Dela:

5 kommentarer

Svensson - 31/08-23 17:39
Endast Jesus kan råda bot på världen. Han är Herren. Predika om Jesus för dina medmänniskor och be för dem. Glöm ej att bönen har makt att förändra och omvandla till det bättre.


Anders - 31/08-23 21:09
Det är sant Christer. Vi behöver nu vara en generation Kristna som inte skräms av det här utan går rakt in i stormen med namnet Jesus. Bön och fasta! Glöm ej vad Jesus sa till lärljungarna om fikonträdet. Mycket snart kommer domsbasunen ljuda på himlen!! Marana ta!


Lars-goran Marklund - 01/09-23 01:46
Åsiktsfriheten💥💥 gör att alla extrema personer gör dåd i vårt land. Sverige måste följa bibeln. Allt kan ej vara tilllåtet ex bränna koranen. Följ
💖Jesus undervisningen och det blir bra.
Må❤️Gud bevara Sverige!
Bra skrivet 👍👍Christer 👍Andy Svensson - 01/09-23 09:47
Våldets fula ansikte läser vi dagligen om. Unga människor som avrättas kallblodigt är vardagen i gängkriminellas värld. När jag var 16-18 år i Malmö var det ovanligt att unga människor i kriminella miljöer hade vapen, jag hade det vid några tillfällen. Jesus frälste mig av samhället ett hopplöst fall men nu förvandlad att älska min nästa


Lars-goran Marklund - 02/09-23 00:06
Med ett ångerfyllt hjärta föds en tro 👍
Tack 💖Jesus Kristus💥 för att jag hittat rätt väg. Ett liv ska bestå av Tro.❤️Guds väg är inte Min väg. Det är så långt till din värld men det enda jag kan göra är att be och avstå från synd.
Bra kunskap 👍Christer 👍👍


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2023-12-06 00:53
Guds frid Kära Ni Akut,be för en kristen kvinna,mycket svår situation,mobbad på jobbet,på väg att byta jobb,elaka grannar,fd killen förföljer henne,även gamla chefer onda mot henne,HERRE-HJÄLP-JESUS!

5 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Lucka 5 - Jesus blev ringare än änglarna

Lucka 4 - Mika profeterade 700 år innan och angav exakt var Messias skulle födas

Lucka 3 - Se, din Konung kommer till dig

Lucka 2 - Ett barn blir oss fött, en son blir oss given

Lucka 1 - Gud med oss

Från kyla till värme

Varför säger Jesus att Gud är den ende sanne Guden?

Jimmie Åkesson: Riv moskéer

Mirakulös Väckelse i Gaza: Jesus syns i drömmar, över 200 muslimska män blir kristna mitt i kriget

Fromma människor rycks bort undan ondskan


Senaste kommentaren

Israelvänlig - 05/12-23 17:19
Video bönerapport Israel i krig! Dag 60! https://youtu.be/ZcO46r-M9Wo?si=UWVs1tnORdV1WnF0 Fårnationer ställs nu mot getnationer! Avgörande läge i kriget! Be att Israel får fortsätta kriget och avsätta Hamas! Om Israel inte får fortsätta eller förlorar kriget kommer Hamas terrorism sprida sig över hela västvärlden!Fortsätt be för Israel!

Skrevs i Från kyla till värme


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM