Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

Från förbannelse till frihet: En ovanlig födelsedagshistoria

Andy Svensson
2023-05-31 08:54

LÄSARMEJL - Alla åsikter är skribentens egna.

/bild/andy-svensson-1685514802.jpg

Bild: Andy Svensson i Rom 2018. 

Sedan jag var ung har det ofta hänt något på min födelsedag. Nu fyller jag 55 år idag och Jesus Kristus har tagit bort förbannelsen över min födelsedag på korset. 

Bilden du ser är en maffiaboss från Rom. Skämt åsido, jag är nu 50 år gammal och är på äventyr i vackra Rom. Jag valde att resa hit och fira min födelsedag i vackra Rom. 

Vädret var underbart, ni minns sommaren 2018 då vi hade 28 grader i Rom. Att åka iväg ensam som detta var ett stort steg för mig, ska du veta. 

När jag var på flygplatsen fick jag panik då jag fick fick vänta på mitt bagage en bra stund. När bagaget kom så ropade jag "Halleluja". Några turister bakom mig skrattade till. 

Nu skulle jag hitta till mitt hotell och träffade en glad italiensk man som ville hjälpa mig, men han försökte lura mig på 30 euro. Men jag tog en taxi istället och det kostade 10 euro. 

Jag åt pasta och ännu mer pasta samt tiramisu, min favorit. Jag träffade inte påven. 

Det var fantastiska dagar i Rom, blev så förälskad. Människorna var trevliga mot mig. Jag sa till dem: "I am Mr. Bean from Sweden."

Under mitt liv har min födelsedag ofta varit en förbannelse. När jag fyllde 25 år dök en man upp på festvåningen i pingstkyrkan där jag bjöd in många vänner. Mannen som dök upp när jag talade till mina vänner och tackade för presenterna var en känd missbrukare i staden. 

Han ville prata med mig och jag tog honom åt sidan. Jag såg honom i ögonen och frågade vad han hade på hjärtat. Han sa att något inom honom sa till honom att döda mig. Hm, på min födelsedag. "I Jesu namn", sa jag och han föll ner på marken av Guds kraft. 

Vi bad för honom och demoner manifesterade sig i honom. "Ha ha, tror ni att ni kan driva ut mig?" svarade han. Men jag talade Guds ord och det blev tyst och mannen blev befriad. 

Så såg min födelsedag ut när jag fyllde 25 år. Sedan jag var ung har det ofta hänt något på min födelsedag. Nu fyller jag 55 år idag och Jesus Kristus har tagit bort förbannelsen över min födelsedag på korset. 

Självklart förstår vi vilken fiende som vill stjäla och förstöra, eller hur? Men Jesus Kristus är Herren.

Andy Svensson

#Födelsedag #Rom #Vittnesbörd #Förbannelse #Befrielse #Demoner

Dela:

3 kommentarer

Andy Svensson - 31/05-23 12:30
Var lite svårt att sätta ord när jag skrev det här. Men när jag ser tillbaks under mina år så har det hänt saker på min födelsedag som inte varit bra. Igår hade jag en underbar välsignad födelsedag är så tacksam till Herren för hans nåd. Så mycket nåd och åter nåd.

Lars-goran Marklund - 02/06-23 01:11
Jag har alltid haft ångest på min födelsedag eftersom jag var "Hatabarnet". Både min Far och Mor var Alkoholister men jag har valt ❤️Guds väg. 💖Jesus👍 har befriat mig. Varför ska alltid min fd vinna?(pga skilsmässa), hon vänder barnen mot mig.Det är bara Morans vila som gäller. Hoppas att jag valt rätt

Andy Svensson - 02/06-23 17:55
På korset tog Jesus Kristus vår ångest och förbannelse med. Jesus vet hur det är att bli hatad Lars-Göran hans kärlek förvandlar oss och giver oss kraft att förlåta. Se på vad Jesus Kristus har gjort för dig hans död blev en seger för oss ett liv i överflöd. Du har gjort ditt bästa val att välja Jesus som Herren 😊, var välsignad!!

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2023-09-28 23:13
Be för min rygg som gör så ont i kväll. Be också för vårt land. Be att våldet slutar, så människor slipper dö i dessa dåd. Be för polis, militär och vår regering. Herre kom med Din frid i allt kaos.

6 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Skeptiskt motstånd mot påstådda rymdlivsupptäckter

Guds kraft till frälsning

Bakgrunden till Palestinakonflikten

Svenska Kärnbibeln: En komplett översättning med mångsidiga funktioner

11 september: Från skotska slag till terrordåd och rymdfärjeuppskjutningar

Jesus kom för att frälsa oss

Det normala kristna livet: Tro, gemenskap och förföljelse

Åkalla Herrens namn

Ukrainakriget hotar sprida sig till Ryssland

Upplopp efter koranbränning


Senaste kommentaren

Svensson - 27/09-23 18:30
Som Christer sjunger på TikTok: ”du behöver Jesus” detta är något alla behöver, inklusive vetenskapsmän

Skrevs i Skeptiskt motstånd mot påstådda rymdlivsupptäckter


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM