Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Vi är mycket nära en av historiens största händelser - Uppryckandet av Guds församling!

Mikael Walfridsson
2023-10-14 14:09

GÄSTBLOGG - Alla åsikter är skribentens egna.

/bild/luftballonger-1697285064.jpg

Överskriften är ingen överdrift. Vi står på kanten till vedermödan men också till en av historiens största händelser. I rätt tid kommer Herren att förändra tidens gång och göra något som aldrig tidigare har hänt. Miljoner människor över hela världen kommer samtidigt och ögonblickligt att försvinna från den här jorden. Den Helige Anden kommer att träda åt sidan och ge plats åt avgrundens mörker, vilket betyder Antikrists framträdande och vedermödans dom. 

En chockerad värld 

Denna händelse kommer att lämna världen i ett chocktillstånd. Var har alla människor tagit vägen? Varför sker alla dessa katastrofer, krig och övernaturliga händelser samtidigt? Vem har lösningen, och vem kan skapa ro under den mest kaotiska tiden någonsin på jorden? 

Ganska snabbt efter denna händelse kommer två vittnen att träda fram. De kommer att varna, profetera och peka på Herrens återkomst sju år senare. En grupp judar (de 144 000) kommer att träda fram och evangelisera samt predika evangeliet om Guds rike över hela jorden. Ljuset mot mörkret kommer att bli mycket mer påtagligt och tydligt, med demonisk aktivitet och Guds uppenbarade kraft. När vi lever i födslovåndornas tid innebär det att vi ser en försmak av dessa domar som en dag kommer att utgå över världen: 

Jakobs nöd närmar sig

Jer 31:3 - Med evig kärlek har jag älskat dig, därför låter jag min nåd bli kvar över dig.

Som jag har skrivit tidigare så tror jag inte att allt detta sker av en tillfällighet. Det är en del av ändetidens skeende och något som vi vet måste komma. Det som sker nu är att vi är på väg mot vedermödan men också det som kallas "Jakobs nöd".

Det är dessvärre på det sättet att innan dess att Herren upprättar sitt rike för Israel och sätter sin tron i Jerusalem, så kommer det en tid av nöd för Israel och det judiska folket. Det betyder att det finns flera krig som ligger framför som har med det judiska folket att göra: GOG-kriget, Psaltaren 83, Syrien och Damaskus kriget, Antikrists utrotningskrig m.m.

Det som gör skillnaden för Israel och det judiska folket är Guds trofasthet mot sina löften. Det är inte på grund av Israels trofasthet som Herren bevarar Israel, men för att han har bestämt det. Israel skulle vara Guds egendomsfolk framför andra folk på jorden, bärare av Herrens förbund och löften, och genom det judiska folket skulle frälsningen komma.

Det vi ser nu är en förberedelse för Jakobs nöd, men så länge som församlingen är kvar på jorden så ber och stöder vi det judiska folket. Men det känns som att den tiden är mycket kort.

UFO i Maryland  

Berättelser om UFO fortsätter att göra rubriker över hela världen, något jag inte tror är en tillfällighet. Just nu vittnar många människor i Maryland om att de har sett UFO:n och rapporterat om det, samtidigt som USA:s kongress och NASA försöker att öppna upp omkring det. Personligen tror jag att det är en del av det bedrägeri som kommer att spridas i världen efter uppryckandet. Kommer UFO (fallna änglar) att bli syndabocken när miljontals människor plötsligt försvinner från jorden? 

Världsekonomin 

Nu varnas det för att aktiemarknaden kan vara mycket instabil under oktober månad. Det råder ingen lugn på världsekonomin, och bakom varje stabil period väntar flera skakningar.  

Det är en del av det vi kan förvänta oss på vägen mot en ekonomisk krasch och sammanbrottet av det nuvarande ekonomiska systemet. Det gamla måste försvinna och gå under för att något nytt ska kunna ta dess plats. Det som väntar är ett globalt ekonomiskt system som är kopplat till vilddjurets märke 

Ryssland varnar England med 3:e världskrig 

Vladimir Putins närmaste allierade hotar med att utlösa tredje världskriget mot Väst om Storbritannien skickar trupper till ukrainsk mark. 

Tidigare ryske presidenten Dmitry Medvedev sa på söndagen att brittiska soldater som tränar ukrainska soldater skulle vara legitima mål för ryska styrkor och skulle "skoningslöst förstöras". Uttalandet kom efter att Storbritanniens försvarsminister Grant Shapps sagt att han överväger att skicka brittiska trupper för att utbilda ukrainska soldater. Medvedev säger att de blir en laglig måltavla för våra väpnade styrkor.  

Vi kan bara konstatera att den världsutveckling vi har sett de senaste åren inte kommer att avta, utan bara kommer att växa i styrka och kraft. Födelsevåndorna måste vara närvarande för att barnet ska komma till världen. Vi lever i födelsevåndornas tid!  

Avslutning   

Joh 10:28-29 – Jag ger dem evigt liv, och de skall aldrig någonsin gå förlorade, och ingen skall rycka (Harpazo) dem ur min hand. Vad min Fader har gett mig är större än allt, och ingen kan rycka (Harpazo) dem ur min Faders hand.  

Det här är ett fantastiskt bibelställe som visar på Herdens hjärta för sina får. Han känner oss, vi lyssnar på hans röst och följer honom. Det löfte han ger oss är att ingen ska kunna "rycka" oss ur hans hand. Det innebär att det som Fadern har gett Sonen kan ingen någonsin stjäla från honom. Det ger oss trygghet i frälsningen och en visshet om att ingenting kan skilja oss från Guds kärlek i Jesus. Varken Satan eller omständigheter kan med andra ord rycka oss bort eller skilja oss från kärleken i Herren. 

Det är Herren själv som kommer att rycka (Harpazo) sina barn i ett givet ögonblick. Herren har gett oss evigt liv med ett löfte om att aldrig gå förlorade. Vi har ett evigt hopp och ett förutbestämt arv i himlen. Jag blir tacksam och kan inte med mänskliga ord uttrycka min kärlek och tacksamhet till Herren - för allt vad han är och allt vad han har gjort. 

Må jag snart bli förenad med min bästa vän, min älskade Herre och Gud. 

Kommentarer

Vad kan hända nu?

Holger Nilsson skriver en intressant artikel om den kommande utveckling i Mellanöstern. Vad kan hända nu? Holger skriver bland annat:

Risken finns nu att konflikten får en större spridning. Det som hände i lördags då Hamas attackerade Israel är en gnista som kan blossa upp till en stor krigseld. Konflikten kan höjas ytterligare ett steg om Israel går in i Gaza. Vad kan hända framöver?

Holger skriver: 

Fler parter kan gå in då Israel är upptagen med att hantera Gaza i söder. Norr om Israel i Libanon finns Hizbollah-rörelsen med sitt stora hat emot Israel. De har laddad upp med ett stort antal raketer som beräknas överstiga 100 000. Dessa har lång räckvidd när det gäller att nå in i Israel. Om de ser sin möjlighet att avfyra dessa raketer i denna svåra situation för Israel, kan det bli besvärligt. Då blir det i så fall ett tvåfrontskrig, svårt för Israel att bemästra.
Till detta kan läggas att Iran finns i bakgrunden. De har understött både Hams och Hizbollah med vapen och är en ärkefiende till Israel och de har uttalat att de skall utplåna Israel! Skulle de agera är ett storkrig runt hörnet.

Fredag den 13

I dag är det ju fredag den 13 oktober och den dag då Hamas har uppmanat mot en global attack mot Israel. Just nu är det massiv raketbeskjutning mot den israeliska staden Ashkelon efter att Israel uppmanat Gazans att fly söderut

Be för Israel!

Profetiska nyheter:

Samtidigt med allt det här kommer Turkiet med en indirekt varning till Netanyahu och säger att konsekvensen för Benjamin Netanyahu blir att han en dag blir skjuten och dödad om Israel fortsätter med att attackera Gaza.

Min kommentar: Ryssland, Turkiet och Iran vänder sig mot Israel och det vi ser är inledningen till GOG-kriget.

Jesus kommer mycket snart!

Mikael Walfridsson

#Uppryckandet #Jesu tillkommelse #Vedermödan #Israel #Mikael Walfridsson

Dela:

2 kommentarer

Lars-goran Marklund - 14/10-23 16:10
Det som står i (💥Uppbarelseboken)
(bibeln) händer nu. De som ej tror förstår inte vad som händer. De som läser Bibeln och tolkar tidens tecken, Förstår vad som är på gång. Det ❤️Gud bestämt blir det. Hoppas bara att jag blir räddad. Bra👍❤️💥


Lars-goran Marklund - 15/10-23 00:03
Allt på jorden ska bli skakat i sista tiden. Tyd tidens tecken undervisade
👍💖Jesus Kristus om. Det som händer nu har den Allsmäktige 💥❤️Guden Sebaot bestämt. För Bibel läsare är det inte förvånande. Var trogen intill döden då räddar 💖Jesus Kristus dig.
Bra 👍💥❤️


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340

Idag är det måndagen den 15 juli 2024, vecka 29 och klockan är 06:35. Ragnhild och Ragnvald har namnsdag.


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-07-14 23:46
Bed att jag får den hjälp av Gud som jag behöver Gud vet, tack 🙏 .

0 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Donald Trump skjuten på valmöte i Pennsylvania

Hur blir man Guds barn?

Christer Åberg berättar om sin frälsning i vekkelseteltet i Stockaryd

Målle Lindberg, 95, sjunger och talar om himlen i tältet i Stockaryd

Halleluja Jesus är min vän - Sång med Christer Åberg i tältet i Stockaryd

Historisk kväll med Målle Lindberg, 95, i tältet i Stockaryd

Är alla Guds barn enligt Bibeln?

Gud blev människa

Avfallet eller uppryckandet

Prenumerera på nyhetsbrevet


Senaste kommentaren

Lars-goran Marklund - 11/07-24 18:25
Be om Goda tankar!det ger goda handlingar. En mycket bra början. Ta emot 💖Jesus då lastar Herren av dig dina synder. Det viktigaste är att förlåta alla ogärningar som du blivit drabbad av. Bra ❤️👍❤️

Skrevs i Hur blir man Guds barn?


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM